Recept: Cupcake pannenkoeken ontbijt

Ingrediënten
* 100 ml melk
* 100 gram bloem
* 2 eieren
* 25 gram boter
* Snufje zout
* Vanille extract

Bereiding

Smelt de boter totdat deze helemaal zacht is. Verwarm daarna de oven tot 200°C. Doe alle ingrediënten in een kom, en mix dit tot het helemaal glad is. Uiteindelijk moet het zo dun zijn als pannenkoekenmix, dus iets dunner dan normale cupcakes.

Doe de cupcakes in cupcakevormpjes en bak ze in de oven voor ongeveer 15-20 minuten, tot de bovenkant mooi bruin is. Haal de cakejes uit de oven en laat ze even afkoelen. Ze zakken waarschijnlijk wat in, dat hoort zo. Als ze een klein beetje afgekoeld zijn kun je ze (als het goed is) gemakkelijk uit de vormpjes halen. Serveer ze met de dingen doe je normaal ook lekker vind bij pannenkoeken. Eetsmakelijk!

(Originele recept van mamablog.com)