Haardonatie

Na een tijdje lang haar te hebben gehad wilde ik wat anders. Niet te kort, maar een stuk mocht er best af. Op het internet heb ik eens gelezen over haardonatie, en ik dacht; waarom ook niet. Als ik het haar niet nodig heb geef ik het graag aan iemand die het hard kan gebruiken. Ik vond de stichting Haarwensen en besloot daar mijn haar aan te doneren.

De kapper had er (gek genoeg) nog nooit van gehoord, maar vond het prima om mijn haar bij elkaar te vlechten en af te knippen.

Nadat ik het had opgestuurd kreeg ik ook nog een lieve brief terug met een bedankje.

Al met al valt het best mee hoe kort mijn haar is, maar het is heerlijk luchtig zo voor de zomer.

Dus, mocht je zin hebben in een ander kapsel en graag een kindje helpen, denk dan eens hier aan. Sommige kappers knippen je dan zelfs gratis, en het werkt sowieso om kudo’s mee te krijgen ;).